Tanden bleken

Tanden Bleken

Natuurljik witte tanden zonder pijn of gevoeligheid. De behandel methode is geheel zonder risico en u kunt uw tanden professioneel laten bleken door middel van het beste apperatuur. We werken met de meest effectieve bleekgel en de meest geavanceerde bleeklamp. Dankzij deze technieken wordt het tandglazuur niet aangetast en zal er geen irritatie aan het tandvlees of gevoeligheid aan de tandhalzen optreden. Met tanden bleken krijgt u wittere tanden zonder pijn, gevoeligheid, of aantasting van uw tanden.

De bleekgel is peroxidevrij en de lamp straalt geen UV-licht uit. Tanden bleken met het blauwe licht en de peroxidevrije bleekgel is dus volledig veilig voor tandvlees en tandglazuur en er wordt niets veranderd aan de structuur van de tanden. Het bleken vindt plaats op het glazuuroppervlak. De peroxidevrije bleekgel maakt de poriën van het glazuur niet open en de dentine (het tandbeen) wordt niet bereikt.

Vanaf 1 november 2012 mag peroxide enkel gebruikt worden door tandartsen. Ook aan dat percentage is een grens gesteld, zo mag er maximaal 6% peroxide door tandartsen worden gebruikt.

Is iemand geen tandarts, dan mag er enkel gewerkt worden met een maximum percentage van 0,1% peroxide.

 De resultaten zijn maximum een half jaar tot één jaar en minimum twee tot vier maanden zichtbaar.

Deze bleek methode wordt als een cosmetische behandeling beschouwd omdat de bleekgel peroxidevrij is. De behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerde whitening professional, die de modernste behandel methode beheerst. Er is direct resultaat na de behandeling , dit twee tot negen tinten witter , maar nooit witter dan de oorspronkelijke, genetisch bepaalde kleur van de tanden.

Het resultaat is persoonsgebonden, afhankelijk van de conditie van het gebit en het consumptie gedrag. Mensen met gelige tanden krijgen in het algemeen de beste resultaten. Het consumptie gedrag zorgt ervoor dat de tanden met de tijd terug geler worden. Thee, koffie, sigaretten en wijn zijn de grote boosdoeners.

 Doordat de behandeling niet schadelijk is en de tanden niet aangetast worden, kunt u meerdere malen de verzorging uitvoeren. 

 

 Geef uw tanden een frisse tint!

 

99,-