Specialiteiten

Deep tissue massage 60min

Diepe weefselmassage ook wel deep tissue massage genoemd is een vorm van massage die zich richt op de diepere lagen van de spieren en het bindweefsel. Het is vooral nuttig voor chronisch gespannen en verkrampte gebieden zoals een stijve nek, lage rugpijn en pijnlijke schouders.  Wanneer er sprake is van chronisch spierspanning zijn er meestal verklevingen (banden van pijnlijk, stijf weefsel) in de spieren, pezen en gewrichtsbanden. Verklevingen kunnen de bloedcirculatie blokkeren, pijn veroorzaken en de bewegingsvrijheid beperken. Verklevingen verhinderen ook de vrije stroom van energie door het lichaam. Deze weefselmassage werkt, door het fysiek afbreken van deze verklevingen, om de pijn te verzachten en de normale bewegingsvrijheid te herstellen. 

75,-

LPG endermologie (afslanking, huidverbetering,anti-cellulitis, lymfedrainage, huidversteviging)

LPG Endermologie is vandaag de dag de bekendste en meest doeltreffende manier om komaf te maken met cellulitis, huid verslapping en overtollige kilo's. Met een LPG-toestel (Cellu M6© integral, nieuwste toestel) wordt een diepe rolmassage uitgevoerd.
Deze behandeltechniek maakt verklevingen los en versoepelt het bindweefsel zodat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en vocht en afvalstoffen doeltreffend worden afgevoerd. De behandeling is pijnloos en heeft een ontspannend effect. Om hygiënische redenen en voor jouw eigen comfort vragen wij u om een LPG Bodywear aan te trekken. Deze panty vergemakkelijkt bovendien het glijden van de speciale behandelkop over het lichaam.
Endermologie© is zowel aangewezen bij mannen als bij vrouwen. De behandeling bestaat uit een kuur van 12 beurten , gespreid over één à twee behandelingen per week. Deze aanpak is resultaatgericht en op maat van de klant, je kan zelf kiezen welke lichaamszones moeten worden aangepakt. Je zal zien dat je centimeters verliest en dat de huid haar glans en veerkracht terugkrijgt.

1 beurt meerdere zones € 55

10 + 2 beurten meerdere zones € 550

15 + 3 beurten meerdere zones € 825

20 + 5 beurten meerdere zones € 1.100

 

Express behandeling (15min): (bijvoorbeeld enkel benen/ enkel buik/ enkel bips)

1 express € 35

8 + 1 beurten express € 280

 

LPG-endermologie voor het gelaat is ideaal voor het behandelen van wallen, donkere kringen, dubbele kin, huid verslapping, rimpelvormig, vale teint,... Deze bindweefsel massage voelt aan als een gelaatsmassage en is dus zeer relaxerend. Ideaal om toe te voegen aan een gelaatsverzorging naar keuze of om toe te voegen aan uw LPG-endermologie lichaamsbehandeling. Voor een feest of belangrijke gebeurtenis kunt u zelfs dagelijks komen om de huid te boosten en van de resultaten te genieten.

Gelaat:

1 beurt enkel gelaat zonder verzorging (30min) € 55 

1 beurt toegevoegd aan gelijk welke gelaatsverzorging (30min) € 40

1 beurt express (10min) 1 zone gelaat € 10

 

LPG-ENDERMOLOGIE PRE & POST PLASTISCHE CHIRURGIE

Na ooglidcorrectie

1 dag na de ooglidcorrectie wordt LPG uitgevoerd om lymfedrainage te stimuleren. Dit zal het genezingsproces versnellen en de blauwe plekken en vocht te verminderen. Elke dag na de ooglidcorrectie wordt de behandeling herhaald om het beste resultaat te verkrijgen.

6+1 behandeling € 330

 

Na facelift

1 week na de facelift wordt LPG uitgevoerd om lymfedrainage te stimuleren. Dit zal het genezingsproces versnellen en de blauwe plekken en vocht te verminderen. Een week na de facelift een week aan een stuk wordt de behandeling herhaald om het beste resultaat te verkrijgen.

6+1 behandeling € 330

 

Na laser

Vanaf 3 dagen na de behandeling wordt kalmerende en herstellende verzorging uitgevoerd dit 10 dagen na elkaar,elke dag, Dit zal de genezing versnellen en de wondjes mooier laten inkrimpen.

€ 500 ipv € 600

 

Voor BOTOX en/of Fillers

Anti-age behandeling met focus op de door u gekozen zones. Deze verzorging is dé laatste nieuwe gelaatsverzorging van Yon-Ka, deze verzorging omvat anti-ageing massagetechnieken, drukpunten vanuit de shiatsu, een biocellulose masker (natuurlijk masker, wordt als een tweede huid aangebracht, doordrongen met het Yon-Ka "Cell Energy Complex"), alsook een relaxerende handmassage tijdens het masker. Deze verzorging is specifiek ontworpen voor dames en heren die de verschillende tekenen van huidveroudering willen aanpakken. Het Cell Energy Complex werkt tegen huidverslapping, pigmentatie, deshydratatie, droge huid, en rimpelvorming. Dé ideale verzorging voor dames in de menopauze. Kan in kuurvorm gedaan worden om hét beste resultaat te verkrijgen. (4 verzorgingen = 1 verzorging per week , 4 weken na elkaar) € 98

55,-

NeuroKinetic Therapy

Neurokinetic Therapy (NKT) is een gesofisticeerd onderzoeks- en behandelconcept die zich richt op de oorzaak van de dysfunctionele beweging/coördinatie, namelijk het motor control centrum (MCC) in de cerebellum. NKT gebruikt manuele spiertesten om te onderzoeken of een spier, individueel of samen met andere spieren, goed geactiveerd is. We gaan ook compensatiestrategieën identificeren en bepalen of ze veroorzaakt zijn door reciproque inhibitie of door dysfuncties in de kinetische keten. Het oplossen van deze inhibitie kan de klachten van de patiënt oplossen en het functioneren verbeteren. We gaan onderzoeken waarom een spier hypertoon is of waarom een gewricht een bewegingsbeperking heeft. Op deze manier weten we welke disfuncties belangrijk zijn om te behandelen en je behandeling wordt specifiek en makkelijk te hertesten. Het NKT protocol programmeert in feite de dysfunctionele programma’s die opgeslagen zijn in het MCC opnieuw. Op deze manier kun je de oorzaak van de klacht behandelen en niet alleen de symptomen.

80,-

Led- lichttherapie (huidverbetering)

Deze nieuwe en pijnloze methode is de laatste innovatie
op het gebied van huidverbetering.

Met de BIO LIGHT bieden wij u de oplossing voor een stralende huid!

- collageen toename stimuleren (anti-aging)

- pigmentvlekken vervagen
- acne bestrijden en acne ontstekingen uitschakelen
- gestresste en onrustige huid kalmeren
- het fysiek metabolisme verbeteren
- slap huidweefsel versterken& veerkracht terug geven

De prestaties zijn verbazingwekkend. Al na een 2-5
behandelingen in kuurvorm zie je aanzienlijke verbetering
aan de huid. Met de 3 kleuren (rood - blauw -  geel)
is er een breed scala aan mogelijkheden ten opzichte
van andere apparaten.

LED toevoegen aan gelaatsverzorging € 30 (15min)

LED- kuurbehandeling (3 weken na elkaar 3 behandelingen) € 270

LED kuurbehandeling met mini-verzorging (reiniging, lotion, serum, dagcreme) € 500

LED enkele behandeling € 35 (15min)

35,-

Zoner Trilogy

Radio Lift is een aangename warmte die de tekenen van huid veroudering bij zowel lichaam en gelaat gaat tegengaan, deze werkt huidverstevigend en huidverjongend. De thermale energie van de Radio kan gebruikt worden bij alle huidtypes. De collageen cellen worden verstevigd en de aanmaak van nieuwe collageen cellen wordt geactiveerd. (kan ook gebruikt worden om spierspanning te verminderen)

Mesopeel Microdermabrasie zonder kristallen. Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

BioStimCell (infra rood) werkt op een dieper level tussen de spier en het bindweefsel , waar de frons en expressie lijntjes ontstaan. Infra rood vermindert expressie lijntjes , verstevigd en lift de gelaatscontour.

Mesoporation is een dynamische manier om natuurlijk actieve ingrediënten te introduceren in de cel. Terwijl we bij een manuele gelaatsverzorging de actieve ingrediënten naast de cel worden gebracht, en de cel zelf slechts een deel van het actieve ingrediënt zal opnemen. 

Kies zelf hoe je ouder wordt met de Zoner , de grootste vijand van huidveroudering. Resultaat van deze verzorging is zichtbaar na 1 behandeling, ideaal is om een kuur te doen om resultaat langduurig te behouden

Kuur 6 behandelingen € 570

Kuur 12 behandelingen € 1.000

 

115,-

Mesopeel

Mesopeel is een soort microdermabrasie maar dit zonder gebruik van een vloeistof of kristallen. Door middel van verschillende opzet kopjes kan de intensiteit van de behandeling aangepast worden aan huidtype en huidprobleem.

Microdermabrasie wat is dat nu eigenlijk

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Wat doet microdermabrasie jouw huid

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Wat kun je behandelen met microdermabrasie

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn:

  • fijne rimpels
  • onzuivere huiden
  • huidveroudering
  • oppervlakkige pigmentvlekken
  • acne littekens (vlekjes)
  • zonneschade
  • rokershuid
  • grove poriën
  • grove huidstructuur
  • futloze huid

Hoeveel behandelingen heb je nodig

Dit is een beetje verschillend per persoon en leeftijd. Als we ouder worden gaat onze celdeling trager worden waardoor we dan ook meer behandelingen nodig hebben. Een indicatie is 6 behandelingen tot ongeveer 40-45 jarige leeftijd en ben je ouder dan is het gemiddeld 8-10 behandelingen. Een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Hoeveel behandelingen mag je ondergaan

Je mag 2 maximaal 2 kuren per jaar volgen. Daarna ga je tussentijds het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 4-6 weken. Als je een kuur volgt mag je 1 keer per week – 2 weken een behandeling ondergaan.

Is microdermabrasie pijnlijk

Nee, de behandeling is helemaal niet pijnlijk en wordt zelfs als ontspannend ervaren. Dit komt ook door het apparaat waarmee wij werken en de kristallen die wij gebruiken.

Hoe ziet jouw huid eruit direct na de behandeling

Het kan zijn dat jouw huid er even rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, dit is zo mild dat je het nauwelijks ziet.

Wat na een microdermabrasie behandeling

Jouw huid is nu heel goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages werkstoffen te gebruiken. Ook kun je nu producten gebruiken met een mild percentage fruitzuren om het resultaat vast te houden en te verbeteren. Hierover krijg je een advies tijdens jouw behandeling en intake gesprek. Omdat jouw huid nu ook iets gevoeliger is geworden voor UV-straling is het belangrijk om dagelijks een dagcreme met UV-bescherming (SPF) te gebruiken.

55,-

Traditional Thai massage 90 min

Ervaar de traditionele Thaise massage, een acupressuurtechniek om bloedsomloop en mobiliteit te verbeteren.

Deze techniek heeft An-Sofie aangeleerd in Thailand waar ze een prive opleiding genoot van een week om de technieken volledig onder de knie te hebben.

Deze massage verlicht spanningen en versoepelt de spieren. Deze behandeling wordt uitgevoerd zonder gebruik van olie of producten, en is dus ook voor mensen met allergiên een echte aanrader.

115,-