LPG endermologie

LPG Endermologie is vandaag de dag de bekendste en meest doeltreffende manier om komaf te maken met cellulitis, huid verslapping en overtollige kilo's. Met een LPG-toestel (Cellu M6© integral, nieuwste toestel) wordt een diepe rolmassage uitgevoerd.
Deze behandeltechniek maakt verklevingen los en versoepelt het bindweefsel zodat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en vocht en afvalstoffen doeltreffend worden afgevoerd. De behandeling is pijnloos en heeft een ontspannend effect. Om hygiënische redenen en voor jouw eigen comfort vragen wij u om een LPG Bodywear aan te trekken. Deze panty vergemakkelijkt bovendien het glijden van de speciale behandelkop over het lichaam.
Endermologie© is zowel aangewezen bij mannen als bij vrouwen. De behandeling bestaat uit een kuur van 12 beurten , gespreid over één à twee behandelingen per week. Deze aanpak is resultaatgericht en op maat van de klant, je kan zelf kiezen welke lichaamszones moeten worden aangepakt. Je zal zien dat je centimeters verliest en dat de huid haar glans en veerkracht terugkrijgt.

1 beurt meerdere zones € 59

10 + 2 beurten meerdere zones € 590

15 + 3 beurten meerdere zones € 885

20 + 5 beurten meerdere zones € 1.180

 

 

Express behandeling (15min): (bijvoorbeeld enkel benen/ enkel buik/ enkel bips)

1 express € 45

10 + 2 beurten express € 450

 

LPG-endermologie voor het gelaat is ideaal voor het behandelen van wallen, donkere kringen, dubbele kin, huid verslapping, rimpelvormig, vale teint,... Deze bindweefsel massage voelt aan als een gelaatsmassage en is dus zeer relaxerend. Ideaal om toe te voegen aan een gelaatsverzorging naar keuze of om toe te voegen aan uw LPG-endermologie lichaamsbehandeling. Voor een feest of belangrijke gebeurtenis kunt u zelfs dagelijks komen om de huid te boosten en van de resultaten te genieten.

Gelaat:

1 beurt enkel gelaat zonder verzorging (30min) € 59 

1 beurt toegevoegd aan gelijk welke gelaatsverzorging (30min) € 45

10+2 beurten gelaat zonder verzorging € 590

 

LPG-ENDERMOLOGIE PRE & POST PLASTISCHE CHIRURGIE

Na ooglidcorrectie

1 dag na de ooglidcorrectie wordt LPG uitgevoerd om lymfedrainage te stimuleren. Dit zal het genezingsproces versnellen en de blauwe plekken en vocht te verminderen. Elke dag na de ooglidcorrectie wordt de behandeling herhaald om het beste resultaat te verkrijgen.

6+1 behandeling € 354

 

Na facelift

1 week na de facelift wordt LPG uitgevoerd om lymfedrainage te stimuleren. Dit zal het genezingsproces versnellen en de blauwe plekken en vocht te verminderen. Een week na de facelift een week aan een stuk wordt de behandeling herhaald om het beste resultaat te verkrijgen.

6+1 behandeling € 354

 

 

 

59,-
Abonnementsprijs: 
590